Full management support Flynth adviseurs & accountants
Experts in Tax

Er bestaan weinig zekerheden in het leven, maar belasting betalen is er één. Dus is het zaak die belastingdruk tot een minimum te beperken. Daarbij helpen onze fiscalisten je graag.

Pay less tax

Ze zorgen ervoor dat je goed bent geïnformeerd en optimaal gebruikmaakt van fiscale kansen. Want belasting betalen mag dan noodzakelijk zijn, maar te veel betalen is jezelf bestelen. Wij zorgen voor balans, welcome to the club.

Duidelijk
De fiscalisten van FMS verstaan hun vak en zijn gespecialiseerd in fusies en overnames, reorganisaties en herstructureringen en internationaal belastingrecht. En met een breed, internationaal netwerk van professionals kunnen we elke klus aan. We spreken duidelijke taal en rekenen vaste, scherpe prijzen voor onze diensten. Voor de meest voorkomende werkzaamheden hanteren we zelfs een prijslijst.

Praktisch
De Full Management Support die wij leveren, is altijd praktisch en direct toepasbaar. Omdat we weten wat een MKB’er nodig heeft. We zijn er zelf immers een. Daarom bedienen we onze klanten ook integraal: Fiscalisten, juristen en accountants werken samen om het plaatje compleet te maken. in onze fiscale adviezen is dus per definitie rekening gehouden met financiële en juridische aspecten.

Onze specialisaties

  • rechtsvormkeuze
  • bedrijfsopvolging
  • reorganisaties en herstructureringen
  • fusies en overnames
  • pensioen en oudedagvoorzieningen
  • begeleiding bij grensoverschrijdende activiteiten van de onderneming
  • begeleiding bij grensoverschrijdende arbeid

 

Teamleden
Rawdy van Bemmel
Rawdy van Bemmel
rawdy@fullmanagementsup...

Michiel Schouwenaars
Michiel Schouwenaars
michiel@fullmanagements...

Constant Barendregt
Constant Barendregt
constant@fullmanagement...

Klant aan het woord

Tim Lips
Lips Stables
Ook voor de toekomst zie ik in FMS een goede adviseur en sparringpartner.
Lees deze referentie
Frank en Karin Antonissen
Antonissen interieurbouw
Maandelijks zit ik met FMS rond de tafel om de tussentijdse cijfers te bespreken waarnaast ik aan Wilfried een enorm goede sparringpartner heb.
Lees deze referentie
Daan Bemelmans
CodeDB
Ik omschrijf FMS als een professional met alle kennis en kunde in huis; toekomstgericht; staat open voor andere invloeden; feedback; digitalisering.
Lees deze referentie
Leonardo Mouwen
Academytrips.com
Ik vind FMS een prettige club om mee samen te werken. Wat ik belangrijk vind is dat FMS het Bredase karakter behoudt. Dat warme gevoel kan ik heel erg waarderen.
Lees deze referentie