Full management support Flynth adviseurs & accountants
Welcome to the club

Flynth Breda (voorheen Full Management Support) is een jonge, snel groeiende club. Met ruim vijfentwintig enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van het midden- en kleinbedrijf. Zowel nationaal als internationaal.

Join our way of work

Voor serieuze ondernemers is een betrokken en deskundige accountant en adviseur simpelweg een must. Op basis van onze expertise én persoonlijke aanpak, kunnen wij je uitstekend bijstaan in je bedrijfsvoering. Altijd met oog voor je bedrijf, branche en toekomstplannen. Samen zorgen we voor een gezonde financiële basis en een bedrijfsstructuur die staat als een huis.

Iedere ondernemer kan bij ons vanzelfsprekend terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn andere zaken echter minstens zo belangrijk. Daarom reikt ons dienstenpakket nog veel verder.

Zo hebben we een juridische afdeling en beschikken we over expertise op het gebied van aan assurance verwante opdrachten. Dat, gecombineerd met de expertise van ervaren accountants en fiscalisten, zorgt ervoor dat we je op vrijwel alle bedrijfsfronten kunnen ondersteunen. Join the club!

MVO

Iets wat Full Management Support hoog in het vaandel heeft staan. Hierbij een greep uit de activiteiten op het gebied van MVO.

Meer over MVO bij FMS

Werken bij FMS

Onze cultuur is er een van professioneel en hard werken, de mouwen opstropen en de schouders eronder. Samen vormen we een sterk team.

Meer over werken bij FMS

Vacatures

Ook werken bij de leukste club?

Ben jij toe aan een uitdagende en afwisselende werkomgeving? Heb je goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor het (internationale) MKB? Hecht je veel waarde aan beroepsontwikkeling en goede carrièreperspectieven? JOIN THE CLUB!

Ons team

Full Management Support is een jonge, snel groeiende club. Met ruim vijfentwintig enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van het midden- en kleinbedrijf. Zowel nationaal als internationaal.