Full management support Flynth adviseurs & accountants
Experts in Legal

Of je nu wilt of niet, als MKB’er krijg je regelmatig te maken met juridische zaken. Niet zo vaak dat je een jurist in dienst neemt, maar wel zo belangrijk dat je die zaken goed wilt oppakken. Daarom verstaan wij onder Full Management Support zeker ook deskundig juridisch advies. Om je vragen te beantwoorden en problemen te voorkomen. A little help from your friends at FMS.

Your legal officer

Duidelijke taal
Juristen willen nog weleens uitweiden, maar bij Full Management Support spreken we graag duidelijke taal. We kennen de MKB’er, omdat we er zelf ook een zijn. Dus schrijven we geen onleesbare rapporten, maar komen meteen tot de kern: Wat zijn je kansen en bedreigingen en hoe spelen we daarop in? Daardoor, én omdat we onze klanten goed kennen, werken we razendsnel. Je hoeft nooit dagen op een antwoord te wachten, soms is een Whatsappje al voldoende.

De teller loopt?
Ben je terughoudend in het inschakelen van een jurist, omdat ‘meteen de teller loopt’?
Wat ons betreft, is die tijd ver voorbij. Goed advies heeft weliswaar een prijs, maar die is vooraf wel glashelder. Wij spreken graag vaste, scherpe prijzen af en voor veel voorkomende werkzaamheden hanteren we gewoon een prijslijst. Niet meer dan logisch, denken wij.

Thuis in leisure
Overweeg je de koop of verkoop van een bedrijf, moet het worden gestructureerd of doorgestart? Dat zijn typisch zaken voor onze juridische professionals. Bovendien beschikt Full Management Support over onderscheidende expertise in de leisurebranche. Denk aan de muziekindustrie, evenementen, vakantie- & attractieparken, aan onroerend goed en horeca. Ook dáárom noemen we onszelf graag Club FMS.

 

Bovengemiddelde kennis

Met onze juristen en hun netwerk kunnen we alle voorkomende kwesties tackelen. Bovendien beschikken we over bovengemiddelde kennis van:

  • arbeidsrecht
  • ondernemingsrecht
  • intellectueel eigendomsrecht (muziekrecht)
  • onroerend goed
  • franchise- en contractenrecht
  • algemeen civiel recht
Teamleden

Klant aan het woord

Tim Lips
Lips Stables
Ook voor de toekomst zie ik in FMS een goede adviseur en sparringpartner.
Lees deze referentie
Frank en Karin Antonissen
Antonissen interieurbouw
Maandelijks zit ik met FMS rond de tafel om de tussentijdse cijfers te bespreken waarnaast ik aan Wilfried een enorm goede sparringpartner heb.
Lees deze referentie
Daan Bemelmans
CodeDB
Ik omschrijf FMS als een professional met alle kennis en kunde in huis; toekomstgericht; staat open voor andere invloeden; feedback; digitalisering.
Lees deze referentie
Leonardo Mouwen
Academytrips.com
Ik vind FMS een prettige club om mee samen te werken. Wat ik belangrijk vind is dat FMS het Bredase karakter behoudt. Dat warme gevoel kan ik heel erg waarderen.
Lees deze referentie